The Street: Going all the way

Thursday, August 7, 2014

Going all the way

    Cele mai frumoase surprize sunt cele de la persoanele de la care nu te astepti. Nu te astepti sa primesti un cadou care vezi ca a fost gandit pentru tine, si nu ales randomly in fuga de pe un raft.

    Asta este povestea acestei rochii pe care am primit-o cadou de ziua mea de la o matusa. Nici nu stiu de unde stie de interesul meu pentru haine, sau moda in general... Nu prea am a avut ocazia sa ma vada dichisita. Si atunci cand am primt aceasta rochita m-am bucurat foarte mult pentru ca am simtit ca a ales-o pentru mine... daca intelegeti ce vreau sa spun.

    Apreciez foarte mult oamenii care isi dau interesul, care vor intr-adevar sa faca ceva pentru tine. Pe partea cealalta nu mai vreau ca oamenii sa iti ofere ajutorul bazandu-se pe faptul ca esti independenta si descurcareata si le vei multumi dar, politicos, refuza spunand ca "e ok, ma descurc, dar multumesc mult, apreciez". Si cand intr-o zi le ceri ajutorul, se eschiveaza: nu pot acum, sunt putin ocupat; cu cel mai mare drag dar a intervenit ceva...; da ai dreptate, dar X considera ca ar fi mai bine sa nu intervenim in situatia asta...;

    Well... fuck off then! Nu te mai oferi, nu fii prefacuta. Am persoane care imi sunt aproape si niciodata nu mi-ar zice "nu", sau nu s-ar eschiva chiar daca s-ar da peste cap sa ma ajute, ar face-o.

Persoanele pentru care nevoile tale vin inainte nevoilor lor sunt cele ce merita sa-ti fie apropae. Desi apropae niciodata nu ar fi nevoie de sacrificiul acesta pentru ca intotdeauna si tu vei pune nevoile lor inaintea nevoilor tale si astefel s-ar crea o balanta, un echilibru foarte frumos care va creste relatia de prietenie foarte frumos ani multi inainte, zeci de ani.

    Am in jurul meu prietenii solide de zeci de ani care inca dureaza si cresc si se sudeaza frumos in fiecare zi. Si din pacate nu multa lumea se bucura de aceste lucruri, nu le inteleg, nu le-au trait, nu le-au vazut.

I was wearing Zara cardigan, Boutique 9 shes and no name dress!













2 comments :

  1. Te inteleg draga Smara! E greu totusi sa gasesti oameni ok. E bine ca in jurul tai ai reusit sa ii pastrezi doar pe cei ce merita, e destul sa dificil sa fii selectiv. Si eu ador surpizele spontane. Legat de tinuta ta, imi place e foart feminia si eleganta tipic tie.
    P.S multumesc de surpriza inopinata.

    ReplyDelete
  2. Ce draguta e tinuta asta! te-a nimerit perfect matusa ta!

    ReplyDelete

Only your good thoughts land here!

Share it!

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...